Cotlet de porc cu cartofi

Aveti nevoie de cotlet de porc, vin alb, ulei, condimente, cartofi, usturoi si verdeata pentru aceasta reteta.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg cotlet de porc
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • 500 gr cartofi mici
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Cotletul de porc cu cartofi este delicios. Pentru prepararea aceste retete cu carne de porc se pune cotletul la fiert in apa cu sare. Dupa ce a scazut apa, se adauga vinul, uleiul, condimentele, foile de dafin, si se mai lasa 30 de minute pe foc. Se pune apoi intr-un vas, se stropeste cu sosul de vin si se adauga usturoiul macinat si cimbru verde. Se introduce in cuptor si se lasa la rumenit. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Se scot, se curata si se pun intregi in vasul cu cotlet, dupa care se mai lasa in cuptor 20 de minute, la rumenit.


Cotletul de porc cu cartofi se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca