Cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval

Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete (6 felii ca pentru friptura)
  • 250 g cascaval
  • 3-4 linguri de maioneza
  • o ceapa mare
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor pe care in prealabil am uns-o cu ulei.
Pe fiecare bucata se pune maioneza si se intinde.
Ceapa se taie pestisori si se aseaza frumos peste carne.
Radem deasupra cascavalul. (pe razatoarea mare)

Se da la cuptor 30-40 de minute, in functie de cuptor. Este gata cand s-a format o crusta rumenie deasupra.

Cotletul de porc cu ceapa, maioneza si cascaval se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi, orez, muraturi, ce vreti...


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...