Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor.
Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor pe care in prealabil am uns-o cu ulei.
Pe fiecare bucata se pune maioneza si se intinde.
Ceapa se taie pestisori si se aseaza frumos peste carne.
Radem deasupra cascavalul. (pe razatoarea mare)
Se da la cuptor 30-40 de minute, in functie de cuptor. Este gata cand s-a format o crusta rumenie deasupra.
Cotletul de porc cu ceapa, maioneza si cascaval se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi, orez, muraturi, ce vreti...
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti