Cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval

Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete (6 felii ca pentru friptura)
  • 250 g cascaval
  • 3-4 linguri de maioneza
  • o ceapa mare
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor pe care in prealabil am uns-o cu ulei.
Pe fiecare bucata se pune maioneza si se intinde.
Ceapa se taie pestisori si se aseaza frumos peste carne.
Radem deasupra cascavalul. (pe razatoarea mare)

Se da la cuptor 30-40 de minute, in functie de cuptor. Este gata cand s-a format o crusta rumenie deasupra.

Cotletul de porc cu ceapa, maioneza si cascaval se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi, orez, muraturi, ce vreti...


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...