Pentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.
Pentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se curata de impuritati, se spala si se fierbe in apa cu sare. Fasolea verde proaspata se spala si se fierbe in apa cu sare. Daca se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Cartofii se inabusa la cuptor cu 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa, cca 30 minute, intr-un vas acoperit. Dupa inabusire, faina se dizolvat in 50 ml apa rece se fierbe 10 minute. Se adauga smantana, fasole verde, iar fierberea se continua cca 10 minute.
Cotletul de porc cu legume si smantana se serveste cald, cu garnitura de orez, fasole verde, cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa