Cotlet de porc cu sos picant si patrunjel

Pentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • untura/ulei - 100 g
  • faina - 40 g
  • pasta de tomate - 600 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust - sa fie cat mai picant

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dizolva in 500 ml apa. Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, sare, piper si se mai fierb impreuna cca 20 minute.

Cotletul de porc cu sos picant si patrunjel se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tort, cu oua si lactate

Suntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...

Aperitiv tort, cu oua si lactate
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii