Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul
Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul celor doua lamai si coaja lor rasa. Se lasa la inabusit timp de cinci minute si dupa aceea se sting cu un pahar de vin rosu. Se potriveste de sare si de piper si se acopera vasul cu un capac. Se lasa sa fiarba timp de 10-15 minute.
Cand este gata, se orneaza cu hasmatuchi si se servesc cu cartofi noi prajiti si cu salata.
Alte mancaruri retete recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa