Cotlet de porc la tava

Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cotletul se frige la cuptor.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc fara os - 600 g
  • untura/ulei - 25 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 25 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Cotletul se frige la cuptor intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa. Cand este pe jumatate fript, se adauga morcovi, ceapa, piper si se stropeste din cand in cand cu jiul format.

Cotletul de porc la tava se serveste cald, cu diferite garnituri de legume.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii