Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se
Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se pune untul pe foc, intr-un vas, se adaga otet, sare, piper si in final varza. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Cotletele se pun pe gratar la fript si apoi se aranjeaza pe un platou peste varza pregatita anterior.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii