Cotlet Parma

Rade cascavalul. Bate feliile de carne (taie partile cu grasime), sareaza si lasa-le sa stea 15-30 de minute. Trece feliile prin faina, prin ou si pr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane: 600-800 g cotlet
  • 3-4 oua
  • 120 g cascaval tare
  • faina
  • untura (ulei)
  • sare

Mod de preparare

Rade cascavalul. Bate feliile de carne (taie partile cu grasime), sareaza si lasa-le sa stea 15-30 de minute. Trece feliile prin faina, prin ou si prin cascaval ras, dupa care prajeste-le in multa grasime incinsa.
Alte mancaruri cu carne

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise