Cotlet umplut cu carnati

Pentru aceasta delicioasa reteta de cotlet umplut cu carnati aveti nevoie de cotlet de miel, carnati subtiri, ulei, ceapa, usturoi, morcovi si verdeata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet
  • 1 kg carnati subtiri
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 morcov
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea si se strapunge mijlocul ei cu un cutit lung si ascutit pentru a o pregati pentru friptura. Se desface putin taietura si se introduce carnatul. Se sareaza, se pipereaza si se prajeste cotletul in ulei incins. Se adauga ceapa, usturoiul tocate marunt si morcovii taiati rondele. Se lasa totul la fiert in ulei, peste care se adauga putina apa. Se prajeste apoi la flacara mare sau la cuptor. Dupa ce e gata sosul pentru friptura se strecoara prin sita si se presara cu marar tocat.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Drob

Sarmale de post

Ciorba de miel

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa