Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le ameste
Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le amestecam cu cascavalul si condimentele. Umplem crestaturile si le fixam cu scobitori. Cotletele astfel pregatite le presaram cu restul condimentelor si le ungem cu ulei. Le punem pe gratar si le preparam la jaratic mediu 5-5 minute pe fiecare parte. Servim cu salata de rosii si catraveti.
Alte retete recomandate
Mazare cu pui
Mazare cu piept de pui
Mazare cu sos
Pentru Mos Craciun am adus faguri cu budinca de capsuni. De la galbenusuri, budinca si-a schimbat putin culoarea, dar gustul...
Faguri cu budinca de capsuniIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa