Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le ameste
Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le amestecam cu cascavalul si condimentele. Umplem crestaturile si le fixam cu scobitori. Cotletele astfel pregatite le presaram cu restul condimentelor si le ungem cu ulei. Le punem pe gratar si le preparam la jaratic mediu 5-5 minute pe fiecare parte. Servim cu salata de rosii si catraveti.
Alte retete recomandate
Mazare cu pui
Mazare cu piept de pui
Mazare cu sos
Pentru ca le-am facut cu un scop anume, adica sa le daruiesc, le-am numit magice. ''Prietenii Domeniului Cantacuzino...
Desert fursecuri Magice de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa