Cotlete de miel la gratar

Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cotlete de miel
  • parmezan sau svaiter
  • unt
  • 1 ou
  • sos de rosii

Mod de preparare

Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa, apoi prin ou batut si din nou prin branza si se pune pe gratarul fierbinte.


Se serveste cu sos de rosii.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Ardei umpluti

Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort spirală şi o dublă aniversare

Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...

Tort spirală şi o dublă aniversare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca