Pentru aceasta retetea aveti nevoie de cotlete de porc, ceapa, bacon, cascaval, sare, piper si unt.
Se bat cotletele de porc usor, apoi se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza pe fiecare cotlet cate o felie de bacon si una de cascaval. Se pun cotletele unul peste altul, intr-un vas uns cu unt. Ceapa se toaca marunt, se sareaza si se presara deasupra cotletelor, apoi se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera cu o folie de aluminiu, dupa care se introduce in cuptorul incins pentru 50 de minute. CU 15 minute inainte de a scoate tava, se inlatura folia de aluminiu.
Se serveste cu garnitura de cartofi sau orez.
Alte retete care contin carne:
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj