Cotlete de porc cu ceapa

Pentru aceasta retetea aveti nevoie de cotlete de porc, ceapa, bacon, cascaval, sare, piper si unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc
  • 5 cepe
  • 5 felii de bacon
  • 5 felii de cascaval
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Se bat cotletele de porc usor, apoi se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza pe fiecare cotlet cate o felie de bacon si una de cascaval. Se pun cotletele unul peste altul, intr-un vas uns cu unt. Ceapa se toaca marunt, se sareaza si se presara deasupra cotletelor, apoi se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera cu o folie de aluminiu, dupa care se introduce in cuptorul incins pentru 50 de minute. CU 15 minute inainte de a scoate tava, se inlatura folia de aluminiu.


Se serveste cu garnitura de cartofi sau orez.
Alte retete care contin carne:
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca