Cotlete de porc inabusite

Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pah

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlete
  • 4-5 cepe
  • usturoi
  • 2 linguri grasime
  • 1 pahar vin
  • zeama de oase
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acopera bine astfel incit sa fie bine infundat si se fierbe in abur, pe plita sau la cuptor (de preferat la cuptor) la foc potrivit
Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza rosie, sau numai cu varza calita. Se poate servi cu sosul strecurat sau nestrecurat

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...