Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pah
Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acopera bine astfel incit sa fie bine infundat si se fierbe in abur, pe plita sau la cuptor (de preferat la cuptor) la foc potrivit
Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza rosie, sau numai cu varza calita. Se poate servi cu sosul strecurat sau nestrecurat
Salata cu aveti prin frigider :)) asta am avut asta am gatit!si e atat de buna...yummy Sosul de maioneza imi ramasese...
Salata de cartofi cu conopida si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura