Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul se infierbanta si se unge
Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul se infierbanta si se unge cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea. Cotletele se asaza pe gratar si se lasa sa se fria pe foc care, cate 10 minute pentru amandoua partile. Se intorc din cand in cand, iar cand sunt gata, se iau de pe gratar.
Se servesc cu cartofi si patrunjel verde tocat.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele
,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate,...
Tortellini cu perisoare si sos gongorzolaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj