Cotlete de porc pane, la gratar

Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele part

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • pesmet
  • 6 cotlete
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, dupa care se sareaza si se pipereaza.


Se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu urda, mure si piersici

Zilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...

Desert negresa cu urda, mure si piersici
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa