Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele part
Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, dupa care se sareaza si se pipereaza.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Zilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...
Desert negresa cu urda, mure si piersiciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa