Cotlete de porc pane, la gratar

Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele part

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • pesmet
  • 6 cotlete
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, dupa care se sareaza si se pipereaza.


Se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...