Pentru cotlete de pui cu pesmet se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot.
Pentru cotlete de pui cu pesmet se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa.
Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smantana in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj