Cotlete de pui cu pesmet

Pentru cotlete de pui cu pesmet se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui tineri
  • mai marisori
  • sare
  • faina
  • ou
  • pesmet

Mod de preparare

Pentru cotlete de pui cu pesmet se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa.


Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smantana in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos