Cotlete de vitel

Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel
  • 300 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 1 buchetel aromat
  • 1 foaie de dafin
  • 3-4 fire de patrunjel
  • 3-4 fire de marar
  • sare
  • piper
  • verdeata pentru ornare

Mod de preparare

Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi puneti-le in vasul cu laptele si mirodeniile. Tineti vasul acoperit, la foc potrivit, 20-30 de minute sau pana cand carnea este bine fiarta.


Adaugati in sosul format tarhonul taiat marunt si lasati mancarea sa se raceasca 5 minute inainte de a o servi cu garnitura.

Alte retete care contin carne:

Tocanita de pui Tocanita cu carne de vita si cartofi Ardei umpluti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...