Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi pu
Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi puneti-le in vasul cu laptele si mirodeniile. Tineti vasul acoperit, la foc potrivit, 20-30 de minute sau pana cand carnea este bine fiarta.
Adaugati in sosul format tarhonul taiat marunt si lasati mancarea sa se raceasca 5 minute inainte de a o servi cu garnitura.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui Tocanita cu carne de vita si cartofi Ardei umpluti
Un desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata