Cotlete in sos

50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rum

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • 100 gr unt
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 1 castravecior murat
  • 1 lingura otet
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rumeneasca, se adauga otetul, bulionul de rosii, castravetele taiat marunt si se lasa totul sa fiarba in cuptor. Mustarul se freaca cu 50 gr unt si cu 4 linguri apa calda. Se amesteca totul bine si se toarna peste cotlete. Se lasa la fiert inca 10 minute si se iau de pe foc.


Se servesc fierbinti.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii