50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rum
50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rumeneasca, se adauga otetul, bulionul de rosii, castravetele taiat marunt si se lasa totul sa fiarba in cuptor. Mustarul se freaca cu 50 gr unt si cu 4 linguri apa calda. Se amesteca totul bine si se toarna peste cotlete. Se lasa la fiert inca 10 minute si se iau de pe foc.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii