50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rum
50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rumeneasca, se adauga otetul, bulionul de rosii, castravetele taiat marunt si se lasa totul sa fiarba in cuptor. Mustarul se freaca cu 50 gr unt si cu 4 linguri apa calda. Se amesteca totul bine si se toarna peste cotlete. Se lasa la fiert inca 10 minute si se iau de pe foc.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...
Shaorma cu piept de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj