Aceasta delicioasa reteta se prepara din spanac, rosii cherry, ciuperci, ceapa, unt, orez, supa, condimente, cotlete de porc si vin alb.
Se topeste untul si se pun la calit ceapa tocata marunt, orezul si se stinge totul cu supa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosiile taiate in jumatati si orez, sa condimenteaza si se lasa pe foc 1-2 minute. Cotletele se sterg, se pipereaza si se prajesc in ulei, pe fiecare parte. Se sareaza bine, apoi se scot si se pastreaza la cald. Se prajesc ciupercile feliate si feliile de ceapa, 4 minute, se adauga smantana, vinul si se da in clocot 2-3 minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase