Se curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se introd
Se curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se introduc in cuptorul incins, unde se lasa la copt, pana se rumenesc. Se piseaza usturoiul, se adauga miezul de paine inmuiat in lapte si bine stors, apoi miezul de nuca macinat. Se amesteca si se adauga putin ulei. Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamaie, piper si sare.
Pestele se serveste cu sos.
Alte retete:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Piftie de curcan
De ceva timp tot vreau sa pregatesc aceste pide cu carne, dar abia acum le-a venit randul. Sunt grozav de bune si...
Pide cu carne tocata (pizza turceasca)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura