Creier cu maioneza

Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata, se fierbe, se raceste si se taie bucati mici.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier de porc - 500 g
  • lamaie - 50 g
  • maioneza - 150 g
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv.  Creierul se spala, se curata, se fierbe, se raceste si se taie bucati mici. Lamaia se spala si se stoarce. Creierul se stropeste cu sucul de lamaie si se amesteca cu maioneza.

Creierul cu maioneza se omogenizeaza si se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...