Creier cu rosii la cuptor

Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier de vaca sau
  • 2 creieri de vitel
  • 150 g ciuperci
  • 4 rosii frumoase
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt. Se pune sare. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se asaza un rand de felii de creier, un rand de rosii taiate felii subtiri si fara coaja, un rand de ciuperci si din nou un rand de creier. Se toarna deasupra unt topit, se presara pesmet si branza rasa si se da la cuptor. Se tine pina se rumeneste.


Creierul cu rosii la cuptor se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...