Creier de porc cu ciuperci

Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • creier de porc - 1 kg
  • ciuperci proaspete - 300 g
  • unt - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • vin - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana, se spala si se tine in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Creierul se pune la fiert, apoi se raceste si se taie felii. Ciupercile se inabusa cu untul, sarea si piperul. Cand zeama de la ciuperci a scazut, se adauga ceapa taiata si se rumeneste totul. Se toarna vinul si se lasa sa scada. Dupa fierbere, acest sos se toarna peste creierul taiat felii.

Creierul de porc cu ciuperci se serveste cald sau rece.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa