Creier pane cu sote

Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier de vaca sau 2 bucati de creier de vitel sau de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • sote de mazare
  • morcovi sau fasole verde

Mod de preparare

Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii de grosimea degetului, se sareaza, se da prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste in ulei fierbinte.
Se serveste cu sote de mazare, morcovi sau fasole verde

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mere la slow cooker Crock-Pot

Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...

Prajitura cu mere la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise