Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Se adauga 1 ou si faina si se amesteca bine. Cu mainile unse cu ulei se ia din compozitie si se formeaza crochete. Acestea se tavalesc prin ulei, apoi prin oul batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Noi le-am servit langa o salata de cartofi.
Alte retete recomandate:
Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...
Desert prajitura de Craciun, in straturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.