Curcan flambat

Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii (600 gr piept file de curcan)
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml lapte
  • 40 ml coniac
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora.

Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scurse, pe ambele parti, cca 4 minute. Se stropeste cu coniac si i se da foc. Cand se stinge flacara, carnea se pune pe farfurie si se stropeste cu sos de coniac.
Alte retete de mancare recomandate:

Vinete impanate

Vinete la cuptor

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...