Curcanul se curata, se spala, se sareaza si se lasa o ora. Apoi se infasoara in felii de slanina, se leaga cu ata, se pune in tava cu un pahar de apa
Curcanul se curata, se spala, se sareaza si se lasa o ora. Apoi se infasoara in felii de slanina, se leaga cu ata, se pune in tava cu un pahar de apa si se introduce in cuptorul cald, la foc potrivit. Se lasa la rumenit si se uda din cand in cand cu sosul din tava. Cand intra usor furculita in carne, se dezleaga atele, se scot feliile de slanina, se stropeste carnea cu rom si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu sos si garnitura de legume.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
Feriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa