Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se aranjeaza rondelele de ceap
Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se aranjeaza rondelele de ceapa si peste ele se pune curcanul. Se unge curcanul cu unt topit si se adauga zeama de carne si Un praf de piper. Se da tava la cuptor la foc mic, sa se patrunda bine carnea. Se mai adauga zeama de carne, daca este nevoie, iar spre sfarsit se toarna vinul. Cand s-a patruns suficient, se scoate intreg pe un platou si se serveste cu piure de cartofi si cu salate diverse.
Alte retete curcan recomandate
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii