Se curata merele si perele, se scoate miezul si se tai cubulete. Fructele si ficatul de pui se adauga peste untul topit, la foc mic. Se scoate ficatul
Se curata merele si perele, se scoate miezul si se tai cubulete. Fructele si ficatul de pui se adauga peste untul topit, la foc mic. Se scoate ficatul si se mixeaza cu nucile, iar piureul obtinut se adauga la fructe. Se spala lamaia si porcala, se razaleste coaja si impreuna cu mierea se adauga la compozitia obtinuta. Se condimenteaza cu sare si piper. Se spala curcanul, se condimenteaza si se umple cu compozitia obtinuta. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, cand carnea devine moale se scoate folia. Se storace portocala si lamaia, iar cu sucul obtinut se stropeste carnea si se lasa la prajit.
Se pun boabele de struguri in jurul curcanului aproape prajit si se lasa cca 10-15 minute.
Alte retete carne
recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii