Se da supa in clocot. Se taie carnea si legumele in bucati potrivite. Se caleste carnea pana isi schimba culoarea, se adauga legumele si se mai calest
Se da supa in clocot.
Se taie carnea si legumele in bucati potrivite.
Se caleste carnea pana isi schimba culoarea, se adauga legumele si se mai caleste putin. Se adauga supa.
Cand incepe sa dea in clocot, se adauga praful de curry si piperul.
Se lasa sa fiarba acoperit cam 30 minute, pana carnea este frageda. Se potriveste de sare, se amestaca usor, sa nu se sfarame cartofii, si se mai lasa aproximativ 5-10 minute, fara capac, ca sa mai scada zeama.
Se serveste cu orez fiert scazut sau paine (dupa preferinta)
(*) cantitatea de curry scade sau creste dupa preferintele ficaruia.
Daca mancarea iese prea picanta sau vreti sa o faceti mai "delicata", in momentul servirii adaugati cateva linguri de iaurt sau frisca lichida.
Pofta buna!
Reteta Curry cu carne de porc a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Fiindca ma cuprins un dor mare de Laurici,am incercat aceasta reteta a ei,nici nu stiu ce mai pot spune,cuvinte nu prea...
Prajitura cu foi din bulionDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata