Se da supa in clocot. Se taie carnea si legumele in bucati potrivite. Se caleste carnea pana isi schimba culoarea, se adauga legumele si se mai calest
Se da supa in clocot.
Se taie carnea si legumele in bucati potrivite.
Se caleste carnea pana isi schimba culoarea, se adauga legumele si se mai caleste putin. Se adauga supa.
Cand incepe sa dea in clocot, se adauga praful de curry si piperul.
Se lasa sa fiarba acoperit cam 30 minute, pana carnea este frageda. Se potriveste de sare, se amestaca usor, sa nu se sfarame cartofii, si se mai lasa aproximativ 5-10 minute, fara capac, ca sa mai scada zeama.
Se serveste cu orez fiert scazut sau paine (dupa preferinta)
(*) cantitatea de curry scade sau creste dupa preferintele ficaruia.
Daca mancarea iese prea picanta sau vreti sa o faceti mai "delicata", in momentul servirii adaugati cateva linguri de iaurt sau frisca lichida.
Pofta buna!
Reteta Curry cu carne de porc a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect