Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se dau carnurile prin masina de tocat impreuna cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cu
Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se dau carnurile prin masina de tocat impreuna cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cuburi. Se amesteca cu ouale, smintina, sare piper, verdeata si un paharel mic coniac. Se unge o tava (ca de cozonac) cu untura. Se intinde prapurul care a fost spalat bine in mai multe ape. Trebuie ca grasimea lui sa fie spre umplutura. Se aseaza umplututa si deasupra se dau marginile prapurului ca un plic. Se unge cu putina untura si se da la cuptor cam o ora. Se serveste dupa ce s-a mai racorit.
Se taie felii. Se poate servi cald sau rece, cu salata verde.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa