Pentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o cu faina si frigeti-o in ulei fierbinte.
Pentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o cu faina si frigeti-o in ulei fierbinte. Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii si caliti-le in grasime fierbinte. Cand sint gata, puneti-le in castron si pudrati-le cu: piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop puneti cite o lingura din compozitie, puneti deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia puneti cite o bucata de rosie curatata de pielita. Lasati preparatul la cuptor cu foc potrivit pana cand se gratineaza frumos.
Serviti cu garnitura de sos tomat, condimentat
Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...
Cozonac trandafir cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura