Escalop de vitel cu mustar

Pentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g pulpa de vita
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busioc
  • 1 lingura cimbru
  • 3 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Pentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora) Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie. Batem ouale cu mustarul bine. Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet. Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu). Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit escalopul de vitel cu mustar cu orez fiert cu cury si condimente,


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Am preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca