Escalop voievodal

Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. muschiulet de vita
  • 250 gr. ciuperci
  • 250 gr. cascaval
  • o lingura rasa cu faina
  • 250 gr. rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie in felii si se calesc in grasime fierbinte. Cind sint gata, se pun in castron si se pudreaza cu piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop se pune cite o lingura din compozitie, se pune deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia se pune cite o bucata de rosie curatata de pielita. Se lasa preparatul la cuptor cu foc potrivit pina cind se gratineaza frumos.
Se serveste cu garnitura de sos tomat, condimentat

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post

Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea