Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie
Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie in felii si se calesc in grasime fierbinte. Cind sint gata, se pun in castron si se pudreaza cu piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop se pune cite o lingura din compozitie, se pune deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia se pune cite o bucata de rosie curatata de pielita. Se lasa preparatul la cuptor cu foc potrivit pina cind se gratineaza frumos.
Se serveste cu garnitura de sos tomat, condimentat
Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata