Pentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana ramine de 1 cm grosime.
Pentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana ramine de 1 cm grosime. Separat pregatiti umplutura astfel: caliti ceapa in grasime fierbinte, cand se aureste putin puneti ciupercile spalate si taiate, adaugati piper, verdeata, sare. Luati vasul la o parte, omogenizati foarte bine si cand s-a mai racit puneti un ou crud. Peste bucata de muschi intindeti u mplutura, puneti cirnaciorii, 2 oua. Rulati muschiul, prindeti-l in scobitori, puneti-l intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Ungeti rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava stropiti friptura si aveti grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cand friptura este gata, lasati-o la racit, scoateti-i scobitorile si taiati-o in felii mai groase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa