Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de oase si cartofii fierti. Se adauga
Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de oase si cartofii fierti. Se adauga faina, sarea si piperul, apoi galbenusurile, smintina si untul topit. Se amesteca bine si se adauga albusurile batute amestecind de aceasta data foarte usor. Compozitia obtinuta se asaza intr-un vas Jena(sau in lipsa intr-o cratita) unsa si presarata cu pesmet si se da la cuptor pentru 20-30 minute Se poate servi calda simpla sau cu sos de tomate si rece.
O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura