Pentru fasole boabe cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece.
Pentru fasole boabe cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Rosiile se spala si se taie jumatati. Fasolea boabe se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se schimba apa cu o alta fiarta. in ultima apa in care se fierbe fasolea se adauga foi de dafin, sare, cimbru, jumatate din cantitatea de usturoi, piper si se fierb impreuna pana se reduce lichidul. Carnea se fierbe separat in apa cu sare, timp de cca 50 de minute. in alt vas se inabusa in ulei si 100 ml apa, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, restul de usturoi, sare si se fierbe cca 20 minute. Sosul obtinut se paseaza si se toarna peste bucatile de carne, la care se mai adauga fasolea boabe fiarta, rosii, jumatatea de cub MAGGI si se fierb impreuna, la cuptor, cca 10 minute.
Fasolea boabe cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa