Bucatile de pui se albesc in putin ulei. Cepele, morcovii si telina se toaca marunt. Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa
Bucatile de pui se albesc in putin ulei.
Cepele, morcovii si telina se toaca marunt.
Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.
Intre timp se curata fasolea si apoi se adauga in oala.
Dupa 10 min se adauga si piureul de rosii, se potriveste gustul cu sare, piper, amestecati si se mai lasa sa fiarba.
Dupa 5 minute, se taie verdeata si se adauga in oala.
Reteta Fasole verde cu pui a fost propusa de moatza
Alte retete: Pui umplut cu orez aromat; Rulada intre legume
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa