Presaram ficatul cu sare, piper si il ungem cu usturoiul pisat. Il prajim intr-o tigaie in unt, adaugam Calvados-ul si siropul de zahar. Cand ficatul
Presaram ficatul cu sare, piper si il ungem cu usturoiul pisat. Il prajim intr-o tigaie in unt, adaugam Calvados-ul si siropul de zahar. Cand ficatul este gata il scoatem si punem merele taiate rondele in sosul ramas in tigaie. Adaugam sucul de mere, frisca, busuiocul, zeama de lamaie si lasam sa dea in clocot. Servim cu cartofi piure cu unt.
Alte retete culinare recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura