Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile
Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile de ficat. Dupa ce ceapa si ficatul s-a rumenit, se prepara un sos din faina dizolvata-n zeama de oase, smantana, un pahar de apa calduta si mustar. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei si se adauga peste ficat. Se acopera si se lasa pe foc timp de zece minute.
Se serveste cald, presarat cu verdeata tocata marunt si cu garnitura de cartofi naturi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii