Inabuse ficatul sub capac, in ulei cu ceapa tocata marunt, acoperit cu slanina. (Nu este nevoie de apa.) Nu adauga condimente pana nu se inmoaie slani
Inabuse ficatul sub capac, in ulei cu ceapa tocata marunt, acoperit cu slanina. (Nu este nevoie de apa.) Nu adauga condimente pana nu se inmoaie slanina. Cand s-a fiert, scoate slanina si taie fasii ficatul. Stropeste cu zeama de lamaie, toarna smantana si condimenteaza dupa gust. Pune inapoi la fiert pentru cateva minute.
Serveste preparatul cu orez sau cartofi fierti.
Alte retete recomandate:
Ardei copti
Castraveti bulgaresti
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa