Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb; se retrage vasul de pe foc, se adauga apa rece, se lasa 8 minute si se trec prin jet de apa rece. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie felii. Ficatul se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Bucatile de ficat se scot separat si in grasimea ramasa se inabusa legumele; se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, smantana, 400 ml apa fiarta, mustar si se fierb cca 10 minute. Sosul format se strecoara peste bucatile de ficat, se adauga foi de dafin, sare, piper si se fierb 10 minute. La final, se adauga vin.
Ficatul de porc cu sos de smantana si macaroane se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa