Ficat de porc meuniere

Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se to

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr ficat de porc
  • 50 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 30 gr capere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml apa. Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul. Se da intr-un clocot. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Se serveste mancarea calda, cu sosul.

Alte retete:

Curcan umplut

Piftie de curcan

Rulada de porc

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

Reteta pentru picnic Acest desert atat de simplu de facut este foarte delicios. Aroma de portocale se potriveste atat de...

Desert friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise