Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se to
Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml apa. Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul. Se da intr-un clocot. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Se serveste mancarea calda, cu sosul.
Alte retete:
Curcan umplut
Piftie de curcan
Rulada de porc
Prajitura este cam mult modificata, motiv pentru care va las si linkul cu reteta Corinei...
Tort cu mere a la CoriIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.