Ficat de porc prajit

Ficatul se taie fasii de grosimea unui deget, se condimenteaza cu piper si maghiran. In ulei se rumeneste putin zaharul, se adauga ceapa curatata si t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g ficat de porc
  • 50 ml ulei
  • 100 g zahar tos
  • 20 g pasta tomate
  • 1 ceapa rosie
  • 20 g sare
  • piper macinat
  • maghiran
  • 100 ml vin rosu sec

Mod de preparare

Ficatul se taie fasii de grosimea unui deget, se condimenteaza cu piper si maghiran. In ulei se rumeneste putin zaharul, se adauga ceapa curatata si taiata marunt. Dupa ce s-a prajit ceapa, se adauga pasta de tomate, se amesteca, si fasiile de ficat se prajesc in acest sos. Dupa ce s-a prajit ficatul, se se presara cu sare si se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 minute.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Rulada de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec pufos din albusuri

Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...

Desert chec pufos din albusuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa