Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cateo felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presar
Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cateo felie pentru fiecare bucata de ficat.
Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon.
Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare, vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30 min. Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.
Alte retete delicioase si usor de realizat
Va prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata