Ficat de pui in mod Bacska

Taiem ficatul in bucati mai mari. Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii. Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 gr ficat de pui
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 rosii
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • dupa gust
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita boia
  • ½ legatura frunze patrunjel

Mod de preparare

Taiem ficatul in bucati mai mari.

Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii.

Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare, piper, maghiran si boia.

Prajim la foc mediu 10 minute pana ce ficatul devin moale si lasa zeama.
Servim cu frunze de patrunjel proaspete.

Alte retete recomandate:

Mancare de spanac cu usturoi

Piept de pui cu smantana

Sparanghel cu sunca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...