Ficat de pui in mod Bacska

Taiem ficatul in bucati mai mari. Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii. Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 gr ficat de pui
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 rosii
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • dupa gust
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita boia
  • ½ legatura frunze patrunjel

Mod de preparare

Taiem ficatul in bucati mai mari.

Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii.

Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare, piper, maghiran si boia.

Prajim la foc mediu 10 minute pana ce ficatul devin moale si lasa zeama.
Servim cu frunze de patrunjel proaspete.

Alte retete recomandate:

Mancare de spanac cu usturoi

Piept de pui cu smantana

Sparanghel cu sunca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac floare cu Finetti

Cozonac floare cu Finetti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca