Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisa
Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisat si se pune pe gratar. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, pe jarul aprins. Cand sunt prajite feliile de ficat, se sareaza si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata.
Alte retete:
Ciuperci umplute Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii