Ficat de vitel la gratar

Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de vitel
  • 50 ml ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se unge apoi cu usturoiul pisat si se pune pe gratar. Se lasa sa se friga bine pe ambele parti, pe jarul aprins. Cand sunt prajite feliile de ficat, se sareaza si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.


Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata.

Alte retete:

Ciuperci umplute Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu branza si legume

Ar fi fost ideala pentru pus la pachet langa un iaurt, dar .... nu a mai apucat! :D

Aperitiv tarta cu branza si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa