Ficat prajit cu sos de ciuperci

Se inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin bulion de carne, 1-2 rosi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar vin
  • patrunjel verde
  • 1-2 rosii sau bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin bulion de carne, 1-2 rosii sau bulion de rosii si se lasa sa scada. La apropierea mesei, se prajeste ficatul tavalit in faina, fiecare bucata.
Se asaza pe farfuria de servit, iar pe deasupra se toarna sosul cu patrunjelul fin tocat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...