Ficat si rinichi de miel

Atit ficatul cit si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult p

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficatul si rincihii de miel

Mod de preparare

Atit ficatul cit si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ravioli cu chorizo si mazare verde

 Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...

Ravioli cu chorizo si mazare verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise