Ficatei cu sos de maioneza

Dai pe razatoare castravetii murati si ii lasi la scurs intr-o strecuratoare. Speli bine ficatul, ii indepartezi pielitele si il inabusesti cu uleiul,

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ficat pasare
  • 2 castraveti murati
  • 200 g sos de maioneza
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dai pe razatoare castravetii murati si ii lasi la scurs intr-o strecuratoare. Speli bine ficatul, ii indepartezi pielitele si il inabusesti cu uleiul, 2-3 linguri de apa, timp de 7-8 minute, apoi il scurgi si il scoti la racit pe o farfurie. Tai ficatul racit in cubulete si il amesteci cu sosul de maioneza, castravetii, sare si piper dupa gust.


Se poate servi ca aperitiv.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...